Släktforskarnas Hus erbjuder ett trevligt sätt

att presentera din släktforskning.


Vi har utvecklat en programvara som gör det möjligt att från ditt släktforskarprogram på ett enkelt sätt skriva ut en antavla i format upp till och med A2 (594 x 420 mm). Antavlan skrivs ut i färg, i liggande format på 185 gr matt papper, 3-4-5 generationer, och vi lägger också in en bakgrundsbild på den.


Bilden lägger vi in för att antavlan ska bli en VACKER ANTAVLA som du med fördel ramar in och hänger upp på din vägg. Bakgrundsbilden kan vara i färg eller svart/vit, du bestämmer.


För att vi skall kunna skriva ut din antavla behöver vi en datafil från ditt släktforskarprogram (GEDCOM-fil). Om du inte vet hur du gör för att åstadkomma en sådan fil, ring oss så hjälper vi dig på telefon.


Om du inte har din släkt inskriven i något släktforskarprogram kan vi göra detta åt dig mot en fast ersättning.


Om du vill ha en egen bakgrundsbild kan du antingen skicka över en digital bild till oss eller ett gammalt foto som vi kan skanna in. Bilden måste dock vara av sådan kvalitet att den är möjlig att skriva ut i storformat.


PRISET FÖR EN VACKER ANTAVLA ÄR 850 kr


Om du vill ha flera än ett exemplar av antavlan utan ändring kostar följande ex 200 kr/st.


Vill du ändra proband men behålla övriga anfäder (om du vill att ett syskon skall stå huvudperson) kostar ett sådant exemplar 350 kr.


Kostnad för emballage och porto tillkommer för alla tavlor.VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING!


SLÄKTFORSKARNAS HUS AB

Anstahyttan 109

783 93 STORA SKEDVI

Telefon 070-523 19 08 (Griggus Per)

Telefon 070-282 10 20 (Back Lena)


E-post: backlena@slaktforskarhuset.se